Pass4Test.JP - IT認定試験向けの情報を提供しております

受験生ための合格秘訣のウワサであるPass4test 1Y0-A17「Implementing Citrix XenDesktop 4」認定試験問題集

ご苦労した受験生のみなさん、まずはPass4test会社を紹介させていただきます。少しの時間をおいてすれば、らくらくに認定試験に合格することができるかもしれません。頭がいい貴方は絶対にそうした絶好のチャンスを見逃さないのですね。

Citrix Citrix Other Certification 1Y0-A17

次は当該1Y0-A17試験をご紹介させていただきます。詳しい内容は以下のようでございます。

試験番号:1Y0-A17
試験科目:Citrix 「Implementing Citrix XenDesktop 4」
問題と解答:全54問

Pass4testはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、1Y0-A17試験に向いている問題集として、非常に精度が高くて、問題集を使うことによって合格することが保証できます。Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で。認定を取得でき、お客様に成功に認定される実際の問題を提供して、認定合格の最も簡単な方法は弊社のCitrix 1Y0-A17問題集を使います。

詳しい1Y0-A17問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になっていただきたいのです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Y0-A17.pdf

1. What is the role of the pool management service?
A. Clones virtual machines
B. Turns virtual machines on and off
C. Streams the virtual machine to the users
D. Assigns users to the correct virtual machine
Answer: B

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

2. Which component of the XenDesktop architecture uses Microsoft Active Directory,to find the controllers
that constitute a farm?
A. Desktop Receiver
B. Domain Controller
C. Virtual Desktop Agent
D. Desktop Delivery Controller
Answer: C

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

3. An administrator needs to allow each help desk worker in an environment access to one virtual desktop
Which two types of devices should the administrator configure to allow each help desk worker to connect
to a virtual desktop? (Choose two)
A. Thin clients
B. Fat client devices
C. Remote computers
D. Repurposed computers
Answer: BD

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

4. An administrator needs to configure pooled desktops for a large number of users and would like to
automate this process. To complete this task the administrator will need to use ___________ and
___________ (Choose the two correct options to complete the sentence)
A. XenServer
B. XenCenter
C. Provisioning Services
D. XenDesktop Setup Wizard
E. Delivery Services console
Answer: CD

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

5. A user needs to access a virtual desktop from a Macintosh laptop on the corporate network for the first
time Click the Task

button to place the steps to access the virtual desktop from a Macintosh laptop in the
correct order Click the Exhibit

button for instructions on how to complete a Drag and Drop item? What is
the correct order of steps to access the virtual desktop from a Macintosh laptop?

Answer:

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

1.Connect the Macintosh laptop to the corporate network
2 Connect to the internal Web Interface site
3 Enter the Web Interface user credentials
4 Download Desktop Receiver from the web interface
5 Automatically connect to the assigned desktop
6. Scenario: a user is attempting to access a virtual desktop The Web interface sent an .ICA file,but no
ICA. connection was established. Which component of the XenDeskop architecture has failed to
communicate with the virtual desktop?
A. Data Store
B. Desktop Receiver
C. Virtual Desktop Agent
D. Desktop Delivery Controller
Answer: B

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

7. Which component of the XenDeskop architecture has failed to communicate with the virtual desktop?
Which issue can the Profile Management feature address in a XenDesktop implementation?
A. Inability of users to stch between multiple profiles
B. Inability of settings to be saved against mandatory profiles
C. Profile bloat because extraneous files are copied to the profile
D. Printing failure because printer properties are not updated at each logon
Answer: C

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

8. A user is attempting to access a virtual desktop remotely Click the Task

button to place the steps in
the desktop delivery process in the correct order Click the Exhibit button for instructions on how to
complete a Drag and Drop item? What is the correct order of steps in the desktop delivery process?

Answer:

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

1.The users logs on the web site
2 The desktop delivery controller determines which desktop to give to the user
3 The web site sends an ICA file to the Desktop Receiver
4 The Desktop Receiver initiates a connection to the Virtual Desktop Agent
5 The virtual desktop is presented to the user
9. An administrator needs to configure existing hardware that will be repurposed to support connections to
virtual desktops. How should the administrator allow users to connect to their desktops in this
environment?
A. Using domain-joined Windows XP Embedded on a LAN and connecting through a XenDesktop
Ser4lces site to a virtual desktop in full-screen-only mode
B. Using a Windows XP device on a LAN and connecting through a XenDesktop Web site to a virtual
desktop with a Citrix Desktop Receiver window and a toolbar
C. Using a non-domain-joined Windows XP Embedded device on a LAN and connecting through a
Desktop Appliance Connector site to a virtual desktop in full-screen-only mode
D. Using a Windows XP device that connects remotely using Access Gateway through a XenDesktop
Web site to a virtual desktop with a Citrix Desktop Receiver window and a toolbar
Answer: A

Citrix   1Y0-A17   1Y0-A17   1Y0-A17

10. An administrator changed the settings on the Desktop Delivery Controller so that it uses an assigned
static IP address instead of DHCP.Which result,when verified by the administrator,shows that the change
has been made and ensures that the virtual machines can successfully register?
A. The firewall ports have been changed
B. The Farm GUID has been added to the registry
C. The DNS has been updated with the new IP address
D. The Desktop Delivery Controller Service has been restarted
Answer: C

投稿日: 2012/1/1 20:54:54  |  カテゴリー: Citrix  |  タグ: Citrix Other Certification1Y0-A17