Pass4Test.JP - IT認定試験向けの情報を提供しております

企業の認定度が高いNovell 5 CNE 50-696資格で自分をアピールしましょう!

Pass4testはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、50-696試験に向いている問題集として、非常に精度が高くて、問題集を使うことによって合格することが保証できます。Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で。認定を取得でき、お客様に成功に認定される実際の問題を提供して、認定合格の最も簡単な方法は弊社Novell 50-696問題集を使います。

Novell 5 CNE 50-696

IT業での経験豊富な専門家たちが正確で、合理的なNovell 50-696認定試験の準備資料を作り上げました。それに応じて、Past4Testは最新の試験内容を織込んでる問題集リリースしました。弊社の50-696問題集を利用して、一回で50-696認定試験の資格を取得する事ができ、あなたの大切な時間を節約する事が出来ます。弊社がもっと便利に未来を広げるIT業で大切な50-696認定試験に参加させ、あなたが取得する事をお助けいたします。

詳しいNovell 50-696認定試験内容は以下のようです。

試験番号:50-696
試験科目:Novell 「Foundations of Novell Open Enterprise Server NetWare」
問題と解答:全194問

詳しい50-696問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/50-696.pdf

1. Click the Exhibitbutton to begin.
You need to configure a special purpose thermal-transfer printer for your organization. Because it doesn't
have a built-in network interface, you've connected it to LPT1 on your DA2 server using a parallel cable.
The Printer Agents for your organization's printers are managed by an iPrint Manager and Broker on your
DA1 server.
You want to configure the iPrint Manager on DA1 to manage this new printer as well. Will this
configuration work?
A. Yes, all iPrint requirements have been met.
B. No, iPrint isn't compatible with thermal printers.
C. No, the Broker and the Manager can't reside on the same server.
D. No, iPrint can't manage a printer connected to an LPT port on a server.
E. No, locally-connected printers must have the Manager loaded on the local server.
Answer: E

Novell   50-696   50-696   50-696

2. Your company has four regional offices. You are the overall administrator for the entire organization.
Each regional office has its own network administrator. You allow yourself and each regional administrator
to use the Admin user object to manage the eDirectory tree. You have configured each user object to
require unique passwords and to limit grace logins to 3. All user objects for temporary employees have an
expiration date assigned to them. Do these policies conform to Novell's security recommendations.?
A. Yes, all Novell security recommendations have been met.
B. No, you shouldn't allow users objects to have grace logins.
C. No, you shouldn't assign user accounts to temporary employees.
D. No, you shouldn't use multiple network administrators for the same tree.
E. No, each container administrator should have their own user object with specific rights assigned.
Answer: E

Novell   50-696   50-696   50-696

3. When installing OES NetWare, what is the minimum size for the server's DOS partition?
A. 50 MB
B. 100 MB
C. 200 MB
D. 300 MB
E. 500 MB
F. 750 MB
Answer: E

Novell   50-696   50-696   50-696

4. Click the Exhibit button to begin.
What is the context of the KTracy user object?
A. CS.DA
B. SLC. DA
C. CS.SLC. DA
D. CORP.SLC. DA
E. CORP.CS.SLC. DA
Answer: C

Novell   50-696   50-696   50-696

5. You're designing the eDirectory tree for your company. Your company is composed of four distinct
subsidiary organizations. You decide to create four Organization objects at the root of your tree to
represent each. Each subsidiary has its own Vice President who is in charge of the organization. You
decide to create a user object for each Vice President in their respective Organization object. Will this
design work?
A. Yes, all eDirectory rules have been observed.
B. No, user objects can't reside within an Organization object.
C. No, Organization objects can only reside within Country objects.
D. No, there can only be one Organization object within a given tree.
E. No, Organization objects should not be used to represent subsidiaries. Organizational Unit objects
should be used instead.
Answer: A

Novell   50-696   50-696   50-696

6. Which is the third file processed as the OES NetWare operating system boots?
A. SERVER.EXE
B. CONFIG.NCF
C. STARTUP.NCF
D. STARTUP.CFG
E. AUTOEXEC. BAT
F. AUTOEXEC. NCF
Answer: C

Novell   50-696   50-696   50-696

7. User NWadsworth has the ability to change passwords for users in the CORP.SLC.DA container in the
DA-TREE. What should you check to identify where these rights are coming from? (Choose 3.)
A. Rights granted to Public.
B. Group objects NWadsworth is a member of.
C. Alias objects associated with NWadsworth.
D. Template objects associated with NWadsworth.
E. Locality objects associated with NWadsworth.
F. Objects that NWadsworth may be security equivalent to.
Answer: ABF

Novell   50-696   50-696   50-696

8. What properties are added to User objects when the eDirectory schema is extended to support iFolder?
(Choose 2.)
A. iFolderQuota
B. iFolderUserName
C. iFolderPassword
D. iFolderLDAPServer
E. iFolderServerName
F. iFolderHomeDirectory
Answer: AE

Novell   50-696   50-696   50-696

9. Click the Exhibit button to begin.
The user object DCoughanour is a member of the Techs group. This group has been assigned Read and
File Scan file system rights to the KNOWLEDGE folder. EDIT is a subdirectory of KNOWLEDGE that
contains support files that are waiting to be edited before being published. An IRF has been placed on this
directory that blocks all rights except for the Supervisor and File Scan rights. User DCoughanour needs
access to these files that will allow him to edit them. His object has an explicit rights assignment to EDIT
for the Read, Write, Modify, and Access Control rights. What are DCoughanour's effective rights to the
contents of the EDIT directory?
A. Supervisor
B. Read, File Scan
C. Create, Erase
D. Read, Modify, File Scan
E. Read, Write, File Scan
F. Read, Write, Modify, Access Control
G. Read, Write, Modify, File Scan, Access Control
H. Read, Write, Create, Erase, Modify, File Scan, Access Control
I. This object has no rights to the EDIT directory.
Answer: G

Novell   50-696   50-696   50-696

10. Which directories does Novell recommend you implement to organize your NetWare server's file
system? (Choose 3.)
A. Shared directories.
B. ZENworks profile directories.
C. iFolder data directories on SYS.
D. An iPrint spooling directory on SYS.
E. User home directories on a volume other than SYS.
F. A directory named ETC in each user's home directory for configuration files.
Answer: ABE

Novell   50-696   50-696   50-696

11. Which versions of NetWare support the IP protocol? (Choose 2.)
A. OES NetWare
B. NetWare 3.1
C. NetWare 5.1
D. NetWare 4.2
E. NetWare 4.0
F. NetWare 4.11
Answer: AC

Novell   50-696   50-696   50-696

12. Which Open Source services are supported by OES NetWare? (Choose 2.)
A. KDE
B. MySQL
C. named
D. Emacs
E. Pure-FTP
F. Apache Web Server
Answer: BF

Novell   50-696   50-696   50-696

13. The ______________ product, included with OES NetWare, allows users to search for names,
addresses, and phone numbers stored in eDirectory.
Answer: eGuide
14. Which OES NetWare product provides high availability of critical network resources?
A. MySQL
B. Rsync
C. iPrint
D. eGuide
E. File Versioning
F. Novell Cluster Services
G. Web Application Services
Answer: F

Novell   50-696   50-696   50-696

15. Which operating systems are supported by OES services? (Choose 2.)
A. NetWare 6.5
B. NetWare 5.1
C. Windows Server 2003
D. SUSE Linux Enterprise Server
E. Red Hat Enterprise Linux Server
Answer: AD

Novell   50-696   50-696   50-696

16. You are planning to deploy Novell Open Enterprise Server services on an existing NetWare 6.5 server.
Which Support Pack must be installed on the server before you can do this?
A. NetWare 6.5 Support Pack 1
B. NetWare 6.5 Support Pack 1a
C. NetWare 6.5 Support Pack 2
D. NetWare 6.5 Support Pack 3
Answer: D

Novell   50-696   50-696   50-696

17. Which types of scripts can be used to manage an OES NetWare server from the server console?
(Choose 2.)
A. OpenScript
B. JavaScript
C. Perl scripts
D. UnrealScript
E. bash shell scripts
Answer: CE

Novell   50-696   50-696   50-696

18. Which of the following are advantages of using Novell OES? (Choose 2.)
A. Use of familiar NetWare services on Linux.
B. Interoperability with Windows servers and clients.
C. Use of familiar NetWare services on Windows servers.
D. The ability to run Linux daemons on the NetWare platform.
E. The ability to run Windows programs on the Linux platform.
Answer: AB

Novell   50-696   50-696   50-696

19. You need to create a new user object in your eDirectory tree using the ConsoleOne management
utility. You don't have ConsoleOne installed on your local Windows workstation, so you must run it from
your OES NetWare server. Where should you look in the server's file system for the ConsoleOne.exe
executable?
A. Sys:\Public\bin
B. Sys:\Public\Win32\ConsoleOne
C. Sys:\Public\Mgmt\ConsoleOne\1.2\bin
D. Sys:\Public\WINNT\ConsoleOne\1.2\bin
Answer: C

Novell   50-696   50-696   50-696

20. You need to access iManager on an OES NetWare server that has been assigned an IP address of
10.200.200.3. Which URL should you use?
A. https://10.200.200.3:8009
B. http://10.200.200.3:8008/nds
C. https://10.200.200.3/nps/iManager.html
D. http://10.200.200.3:8008/nps/iManager.html
E. https://10.200.200.3:8009/nps/iManager.html
Answer: C

投稿日: 2012/1/1 17:56:56  |  カテゴリー: Novell  |  タグ: 5 CNE50-696