Pass4Test.JP - IT認定試験向けの情報を提供しております

ClouderaのCCD-333認定試験の最新な問題集

君はまたCCD-333認定試験に一生懸命頑張りますか?もっと早く夢を実現したいのですか?Pass4Testの専門なエリートはCCD-333「Cloudera Certified Developer for Apache Hadoop」認定試験に向けて開発した問題集を買ってください。君の力になりますよ。弊社の商品は君たちの試験に向けて開発した復習資料が君にとっては必要です。

Cloudera CCDH CCD-333

多くのサイトでClouderaのCCD-333の認定試験の試験問題と解答が部分にダウンロードすることができます。受験者は購入するまえに無料なお試してを試用してから、決断を下ろしてください。

試験番号:CCD-333
試験科目:Cloudera 「Cloudera Certified Developer for Apache Hadoop」
問題と解答:全60問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/CCD-333.pdf

1.What is a SequenceFile?
A. ASequenceFilecontains a binaryencoding ofan arbitrary numberof homogeneous writable objects.
B. ASequenceFilecontains a binary encoding of an arbitrary number of heterogeneous writable objects.
C. ASequenceFilecontains a binary encoding of an arbitrary number of WritableComparable objects, in
sorted order.
D. ASequenceFilecontains a binary encoding of an arbitrary number key-value pairs. Each key must be
the same type. Each value must be sametype.
Answer: D

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

2.Given a directory of files with the following structure: line number, tab character, string:
Example:
abialkjfjkaoasdfjksdlkjhqweroij
kadf jhuwqounahagtnbvaswslmnbfgy
kjfteiomndscxeqalkzhtopedkfslkj
You want to send each line as one record to your Mapper. Which InputFormat would you use to complete
the line: setInputFormat (________.class);
A. BDBInputFormat
B. KeyValueTextInputFormat
C. SequenceFileInputFormat
D. SequenceFileAsTextInputFormat
Answer: C

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

3.In a MapReduce job, you want each of you input files processed by a single map task. How do you
configure a MapReduce job so that a single map task processes each input file regardless of how many
blocks the input file occupies?
A. Increase the parameter that controls minimum split size in the job configuration.
B. Write a custom MapRunner that iterates over all key-value pairs in the entire file.
C. Set the number of mappers equal to the number of input files you want to process.
D. Write a custom FileInputFormat and override the method isSplittable to always return false.
Answer: B

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

4.Which of the following best describes the workings of TextInputFormat?
A. Input file splits may cross line breaks. A line thatcrosses tile splits is ignored.
B. The input file is split exactly at the line breaks, so each Record Reader will read a series of complete
lines.
C. Input file splits may cross line breaks. A line that crosses file splits is read by the RecordReaders of
both splits containing the brokenline.
D. Input file splits may cross line breaks. A line that crosses file splits is read by the RecordReader of the
split that contains the end of the brokenline.
E. Input file splits may cross line breaks. A line that crosses file splits is read by the RecordReader of the
split that contains the beginningof thebroken line.
Answer: D

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

5.Which of the following statements most accurately describes the relationship between MapReduce and
Pig?
A. Pig provides additional capabilities that allow certain types of data manipulation not possible with
MapReduce.
B. Pig provides no additional capabilities to MapReduce. Pig programs are executed as MapReduce jobs
via the Pig interpreter.
C. Pig programs rely on MapReduce but are extensible, allowing developers to do special-purpose
processing not provided by MapReduce.
D. Pig provides the additional capability of allowing you to control the flow of multiple MapReduce jobs.
Answer: D

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

6.You need to import a portion of a relational database every day as files to HDFS, and generate Java
classes to Interact with your imported data. Which of the following tools should you use to accomplish
this?
A. Pig
B. Hue
C. Hive
D. Flume
E. Sqoop
F. Oozie
G. fuse-dfs
Answer: C,E
7.You have an employee who is a Date Analyst and is very comfortable with SQL. He would like to run
ad-hoc analysis on data in your HDFS duster. Which of the following is a data warehousing software built
on top of Apache Hadoop that defines a simple SQL-like query language well-suited for this kind of user?
A. Pig
B. Hue
C. Hive
D. Sqoop
E. Oozie
F. Flume
G. Hadoop Streaming
Answer: C

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

8.Workflows expressed in Oozie can contain:
A. Iterative repetition of MapReduce jobs until a desired answer or state is reached.
B. Sequences of MapReduce and Pig jobs. These are limited to linear sequences of actions with
exception handlers but no forks.
C. Sequences of MapReduce jobs only; no Pig or Hive tasks or jobs. These MapReduce sequences can
be combined with forks and path joins.
D. Sequences of MapReduce and Pig. These sequences can be combined with other actions including
forks, decision points, and path joins.
Answer: D

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

9.You need a distributed, scalable, data Store that allows you random, realtime read/write access to
hundreds of terabytes of data. Which of the following would you use?
A. Hue
B. Pig
C. Hive
D. Oozie
E. HBase
F. Flume
G. Sqoop
Answer: E

Cloudera   CCD-333   CCD-333   CCD-333

10.Which of the following utilities allows you to create and run MapReduce jobs with any executable or
script as the mapper and/or the reducer?
A. Oozie
B. Sqoop
C. Flume
D. Hadoop Streaming
Answer: D

投稿日: 2012/7/6 14:10:22  |  カテゴリー: 未分類  |  タグ: ClouderaCCD-333