Pass4Test.JP - IT認定試験向けの情報を提供しております

JN0-314模擬練習、JN0-380日本語版

より効果的に試験に合格する方法がわからないなら、私は良いトレーニングサイトを選ぶというアドバイスを差し上げます。そうしたら半分の労力で二倍の効果を得ることができますから。Pass4Testはいつまでも受験生の皆さんにJuniperのJN0-314認証試験の真実な試験トレーニング資料を提供することに力を尽くしています。Pass4TestのJuniperのJN0-314認証試験の問題集はソフトウェアベンダーがオーソライズした製品で、カバー率が高くて、あなたの大量の時間とエネルギーを節約できます。

神様は私を実力を持っている人間にして、美しい人形ではないです。IT業種を選んだ私は自分の実力を証明したのです。しかし、神様はずっと私を向上させることを要求します。JuniperのJN0-380試験を受けることは私の人生の挑戦の一つです。でも大丈夫です。Pass4TestのJuniperのJN0-380試験トレーニング資料を購入しましたから。すると、JuniperのJN0-380試験に合格する実力を持つようになりました。 Pass4TestのJuniperのJN0-380試験トレーニング資料を持つことは明るい未来を持つことと同じです。

Juniperの認証資格は最近ますます人気になっていますね。国際的に認可された資格として、Juniperの認定試験を受ける人も多くなっています。その中で、JN0-380認定試験は最も重要な一つです。では、この試験に合格するためにどのように試験の準備をしているのですか。がむしゃらに試験に関連する知識を勉強しているのですか。それとも、効率が良い試験JN0-380参考書を使っているのですか。

JN0-314試験番号:JN0-314
試験科目:「Junos Pulse Access Control, Specialist (JNCIS-AC)」
一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供いたします
最近更新時間:2015-03-28
問題と解答:全222問 JN0-314 技術試験

>>詳しい紹介はこちら

 
JN0-380試験番号:JN0-380
試験科目:「Wireless LAN, Specialist (JNCIS-WLAN)」
一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供いたします
最近更新時間:2015-03-28
問題と解答:全86問 JN0-380 認定テキスト

>>詳しい紹介はこちら

 

進歩を勇敢に追及する人生こそ素晴らしい人生です。未来のある日、椅子で休むとき、自分の人生を思い出したときに笑顔が出たら成功な人生になります。あなたは成功な人生がほしいですか。そうしたいのなら、速くPass4TestのJuniperのJN0-314試験トレーニング資料を利用してください。これはIT認証試験を受ける皆さんのために特別に研究されたもので、100パーセントの合格率を保証できますから、躊躇わずに購入しましょう。

君はまだJuniperのJN0-314認証試験を通じての大きい難度が悩んでいますか? 君はまだJuniper JN0-314認証試験に合格するために寝食を忘れて頑張って復習しますか? 早くてJuniper JN0-314認証試験を通りたいですか?Pass4Testを選択しましょう!Pass4TestはきみのIT夢に向かって力になりますよ。Pass4Testは多種なIT認証試験を受ける方を正確な資料を提供者でございます。弊社の無料なサンプルを遠慮なくダウンロードしてください。

Pass4TestはJuniperのJN0-314認定試験に便利なサービスを提供するサイトで、従来の試験によってPass4Test が今年のJuniperのJN0-314認定試験を予測してもっとも真実に近い問題集を研究し続けます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.pass4test.jp/JN0-380.html

NO.1 A user repeatedly calls in to the Help desk complaining about their wireless connection.
Which actions would test the user's wireless connectivity from RingMaster?
A. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
run the Location History option to find out if the client is near a functioning access point.
B. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
run the RF ping test to determine RSSI and retry counts to verify the RF environment being
reported by the AP to which the client is connected.
C. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
choose to terminate the client from the wireless network so they can reestablish a new session.
D. Locate the client in the client tools screen using the Find Clients tab. Once the client is located,
add the client to the Watched Client list to gather additional data on the clients signal strength and
data throughput.
Answer: B

Juniper復習問題集   JN0-380   JN0-380認定テキスト

NO.2 What is the maximum allowed configurable SSIDs per radio?
A. 8
B. 16
C. 32
D. 64
Answer: C

Juniper   試験番号 JN0-380   JN0-380教科書   JN0-380サンプル問題集

NO.3 Which Juniper Networks WLA model supports spectrum analysis?
A. WLA371
B. WLA422
C. WLA532
D. WLA632
Answer: C

Juniper関節   JN0-380学習資料   JN0-380返済

NO.4 What is the hardware requirement for a RingMaster client?
A. Intel/AMD x86-compatible dual core processor, 2.0Ghz, 2GB RAM, 512 MB HD space
B. Intel/AMD x86-compatible single core processor, 2.0Ghz, 2GB RAM, 512 MB HD space
C. Intel/AMD x86-compatible single core processor, 2.0Ghz, 1GB RAM, 1024 MB HD space
D. Intel/AMD x86-compatible dual core processor, 1.0Ghz, 1GB RAM, 512 MB HD space
Answer: A

Juniperソフト版   JN0-380   JN0-380   JN0-380評判
6. During the installation of RingMaster, you receive the installation error: "HTTPS Server port is
already in use. Please select another port."
What should you do to resolve this issue?
A. Change the HTTPS Server port number to 443.
B. Change the HTTPS Server port number so that it does not conflict with other applications.
C. Restart the installation process so that RingMaster can resolve the issue.
D. Change the SNMP Trap Receiver port to 162.
Answer: B

Juniper対象者   JN0-380受験   JN0-380費用   JN0-380購入   JN0-380   JN0-380価値
7. You are asked to troubleshoot a communication problem between a WLC and a RADIUS server.
You verified that the RADIUS server is reachable from the WLC.
Which WLC CLI command would be used for troubleshooting RADIUS connectivity?
A. rfping
B. show authentication
C. ping
D. radping
Answer: D

Juniper学習資料   JN0-380受験   JN0-380特典
8. In an auditorium, you have 200 wireless clients connecting to the wireless network. You want
to
configure RF load balancing to distribute client sessions across multiple APs in the area.
Which two parameters are configurable to achieve this? (Choose two.)
A. setting strictness
B. configuring auto-tune
C. defining transmit rates
D. setting band preference
Answer: A,D

Juniper受験生   JN0-380暗記カード   JN0-380問題と解答   JN0-380書籍
9. You want to provide secure wireless services to one set of clients on your network and allow
open
access services to your guest clients. You need to configure service profiles for each type of
access to the network.
Which three methods are used to accomplish this? (Choose three.)
A. Configure one service per WLA.
B. Configure an encryption type.
C. Configure IP addresses.
D. Configure SSIDs.
E. Configure VLANs.
Answer: B,D,E

Juniper   JN0-380参考書   JN0-380割引   試験番号 JN0-380
10. Multiple users are complaining that their wireless connections are not working.
Which RingMaster screen would the administrator use for troubleshooting?
A. Alarms
B. Clients
C. Monitor
D. Verification
Answer: C

Juniper市販本   JN0-380   JN0-380対応受験

NO.5 You have installed your AP in the proper location on your network. The AP needs to obtain
configuration information from a controller before it can support wireless clients.
What are three methods that an AP uses to do this? (Choose three.)
A. ICMP ping
B. Keepalive packets
C. DNS Lookup
D. L2 Broadcast
E. DHCP Option 43
Answer: C,D,E

Juniper認証   JN0-380日本語版と英語版   JN0-380内容   JN0-380市販本   JN0-380認定試験   JN0-380

投稿日: 2015/3/29 11:47:19  |  カテゴリー: Juniper  |  タグ: JN0-314試験過去問JN0-380過去問題Juniper