Pass4Test.JP - IT認定試験向けの情報を提供しております

Cisco Others 646-393認定資格で自分のレベルを高めようか!

Cisco 646-393 「Cisco Lifecycle Services Express」はCisco資格認定の重要な試験集です。該当アイクオリサートロジック646-393模擬試験集は非常に理想的な試験に備えるツールと言えます。もし、646-393模擬試験を御利用頂くと、以前の過去試験問題とほぼ同じの現行問題をご体験できます。全部の問題集は弊社の専業認証人員が念入りに編纂されたものです。ご受験者は高額教育活動にわざわざ参加する必要がなく、ただ20時間か30時間の気楽に一連の準備、勉強記憶及び模擬テストだけで、受験できます。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金

Cisco Others 646-393

Cisco資格認定は、知識と技術の証明です。多くの企業では、ITテクノロジーを利用し、IT投資の最適化を計ることで、さらに競争力を高めています。Cisco資格は646-393認定試験に合格することで認定されます。資格はあなたの知識レベルがどれくらいなのかを確認するスキル確認、Pass4Test問題集の使用を推薦します。Pass4TestはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、的中率も高いテスト問題を提供できます。弊社の646-393問題集が使いやすいので、受験者は問題と答えを理解しただけで認証を取得できます。弊社の646-393問題集を使って、高い分数で試験を通過できることを保証できます。Pass4Testは全面的なCisco Others 646-393問題集を提供して、専門の知識を理解するための基盤となるため、受験者や企業にたいへん人気があります。弊社の低価格で信頼できる646-393試験対策を使って、高い分数で試験を通過できるを保証できます。購入する前に646-393無料サンプルを見ることもできます。

詳しいCisco 646-393認定試験内容は以下のようです。

試験番号:646-393
試験科目:Cisco 「Cisco Lifecycle Services Express」
問題と解答:全143問

詳しい646-393問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/646-393.pdf

1.Which service component within the design phase does the following describe? Consider
the customer's defined business requirements and the associated performance,
availability, resiliency, maintainability, resource capacity, and security criteria used to
measure and assure the delivery of the required services.
A. Staging Plan
B. Implementation Plan
C. Business Plan
D. Detailed Design Validation
E. Project Kick-off
Answer: B

Cisco   646-393   646-393   646-393

2.Which service component within the prepare phase validates the features and
functionality documented in the high-level design of a solution?
A. Proof of Concept
B. High-level Design Development
C. Business Case Development
D. Business Requirements Development
E. Operations Technology Strategy Development
F. Technology Strategy Development
Answer: A

Cisco   646-393   646-393   646-393

3.In the implement phase, project close-out involves which of the following tasks?
A. deliver education based on Staff Planning Development reports
B. conduct Engagement Profitability Assessment
C. execute network migration plan
D. customize ongoing support hand-off kit
Answer: B

Cisco   646-393   646-393   646-393

4.In the implement phase, project close-out involves which of the following tasks?
A. deliver education based on Staff Planning Development reports
B. customize ongoing support hand-off kit
C. conduct Engagement Profitability Assessment
D. execute network migration plan
Answer: C

Cisco   646-393   646-393   646-393

5.In the design phase, performing a needs analysis to identify the resource requirements
and skills needed to deliver and support a network infrastructure is an activity of which
service component?
A. Implementation Kick-off Meeting
B. Implementation Plan
C. Project Kick-off
D. Staging Plan
E. Migration Plan
F. Staff Plan Development
Answer: F

Cisco   646-393   646-393   646-393

6.In the implement phase, solution implementation involves which of the following task?
A. Execute test cases
B. Configure core products
C. Perform preliminary Site Assessment
D. Analyze high-level design and technology requirements of the customer
Answer: B

Cisco   646-393   646-393   646-393

7.Which one of the following describes the task for completing an operations readiness
assessment in the plan phase?
A. determining network elements that will be tested
B. reviewing hardware and software configuration staging plan
C. entering documentation into knowledge management system
D. developing backup/recovery plan
E. creating an escalation plan
F. obtaining and reviewing operation procedures and policies
Answer: F

Cisco   646-393   646-393   646-393

8.In the implement phase, solution implementation involves which of the following task?
A. perform preliminary Site Assessment
B. configure core products
C. execute test cases
D. analyze high-level design and technology requirements of the customer
Answer: B

Cisco   646-393   646-393   646-393

9.Which of the following definitions best describes services stack within the Cisco
Lifecycle Services approach?
A. the minimum set of services that a customer needs to successfully deploy and operate
a Cisco technology or solution
B. the required set of services needed to successfully deploy and support Cisco Advanced
Technologies
C. the identification of Advanced Technologies to best support business requirements and
objectives
D. the minimum set of services required to operate and optimize Cisco Advanced
Technologies
Answer: A

Cisco   646-393   646-393   646-393

10.Which of the following definitions best describes business requirements development
within the prepare phase?
A. a set of service component activities that assesses and documents the business
requirements of a customer
B. part of the systems design activity that identifies and documents business requirements
to help deploy network technologies
C. part of the high-level design activity that addresses business and technical
requirements of the customer
D. a service component activity that analyzes business requirements and recommends the
appropriate technology strategy
Answer: A

Cisco   646-393   646-393   646-393

11.Your Certkiller trainee, Certkiller, asks you which of the following three tasks are
executed in the security administration component of the operate phase? (Choose three.)
A. utilization monitoring
B. customer operational account creation
C. identity management
D. security incident management
E. security configuration management
F. security problem escalation
Answer: C,D,E
12.Which service component within the prepare phase provides a high-level, conceptual
architecture of the proposed system that addresses the business requirements of the
customer?
A. High-level Proof of Concept
B. Technology Strategy Development
C. High-level Technology Strategy
D. High-level Design Development
E. Business Requirements Development
Answer: D

Cisco   646-393   646-393   646-393

13.In the design phase, which service component includes developing and documenting the
test case(s) used to verify that a deployed infrastructure meets the operational, functional,
and interface requirements?
A. Systems Acceptance Test Plan Development
B. Staging Plan
C. Business Plan
D. Detailed Design Development
E. Implementation Plan
Answer: A

Cisco   646-393   646-393   646-393

14.Developing a plan that identifies specific activities required to take existing services and
network architectures and implement them on a new platform or as new services is an
activity of which service component in the design phase?
A. Migration Plan Development
B. Detailed Design Development
C. Business Plan
D. Staging Plan
E. Implementation Plan
F. Business Requirements Document
Answer: A

Cisco   646-393   646-393   646-393

15.Your Certkiller trainee, Certkiller, asks you which of the following is a key objective of
operations readiness assessment in the plan phase?
A. install and test system components in a nonproduction environment
B. assess the ability of site facilities to accommodate the proposed solution
C. assess the current state of operations and network management infrastructure,
including people, processes, and tools, to identify issues and opportunities
D. assess existing network infrastructure and applications to verify its ability to support
the proposed system
Answer: C

Cisco   646-393   646-393   646-393

16.In the operate phase, the task accounting for all system assets and configurations is part
of which service component?
A. Configuration Management
B. Problem Management
C. Change Management
D. Incident Management
Answer: A

Cisco   646-393   646-393   646-393

17.Which services component within the prepare phase provides financial justification and
business benefits for a customer to review and evaluate before investing in the technology?
A. Technology Strategy Development
B. Statement of Work Development
C. Business Requirements Development
D. Executive Summary Development
E. Business Case Development
Answer: E

Cisco   646-393   646-393   646-393

18.Developing a plan that identifies specific activities required to take existing services and
network architectures and implement them on a new platform or as new services is an
activity of which service component in the design phase?
A. Business Requirements Document
B. Detailed Design Development
C. Staging Plan
D. Business Plan
E. Migration Plan Development
F. Implementation Plan
Answer: E

Cisco   646-393   646-393   646-393

19.Which of the following is a key objective of operations readiness assessment in the plan
phase?
A. install and test system components in a nonproduction environment
B. assess the ability of site facilities to accommodate the proposed solution
C. assess the current state of operations and network management infrastructure,
including people, processes, and tools, to identify issues and opportunities
D. assess existing network infrastructure and applications to verify its ability to support
the proposed system
Answer: C

Cisco   646-393   646-393   646-393

20.Your Certkiller trainee, Certkiller, asks you which of the following is a task in the
operations implementation service component of the implement phase?
A. operations and network management system staging, installation, and configuration
B. develop backup/recovery plan
C. review Operation Design Document
D. update and document logical and physical topology maps
Answer: A

投稿日: 2012/1/1 9:48:24  |  カテゴリー: Cisco  |  タグ: Others646-393