Pass4Test.JP - IT認定試験向けの情報を提供しております

Pass4test問題集CTP「Certified Treasury Professional 」認定資格の取得は容易になった!

詳しいCertified Treasury Professional CTP認定試験内容は以下のようです。

AFP Certified Treasury Professional CTP

試験番号:CTP
試験科目:AFP 「Certified Treasury Professional 」
問題と解答:全612問

Pass4Testは正しい知識と技術を身につけている方だけに資格が得られるようにして、弊社のCTP認定試験練習問題の品質と価値は最も最新し、試験の流れの説明についての出題内容が含まれて、的中率の高さに驚かされっぱなしで、100%の本格的なCTP試験問題集は過去の試験問題及び最新模擬試験問題から作られたものです、資格を取得することは、その時点での自身の到達レベルを示すのみならず、学習と達成を継続してきたことの証ともなります。CTP認定試験無料サンプルを使って、お客様がもっと自信があります。

Pass4TestのAFP CTP問題集の中率は高いのみならず、使用も簡単で、高価な講座を受ける必要はなく、20~30時間の独学だけで、一発合格が可能です!。弊社の製品に自信があるので、顧客の要件を収集する、価値命題関する知識を含んで、お客様が高い点数で試験パスできると100%に確信できます。今から、問題集を使ってみましょう。それで、AFP CTP認定試験の粗筋を100%に含めます。弊社のサンプルを使用してから、認定試験をパスするのに自信を持っています。購入する前にAFP CTP無料サンプルを見ることもできます。

詳しいCTP問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/CTP.pdf

1.Which of the following are important uses of variance analysis in comparing actual cash flows with
projected cash flows?
I. Identifying unanticipated changes in inventory
II. Enhancing short-term investment income
III. Validating a capital budget
IV. Identifying delays in accounts receivable collections
A. I and II only
B. I and IV only
C. II and IV only
D. I, II, III, and IV
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

2.An instrument that gives the right to buy a stated number of shares of common stock at a specified price
is known as:
A. an equity warrant
B. a put option
C. a zero coupon bond
D. a subordinated debenture
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

3.A company plans to issue additional equity within the next 12 months but needs to issue debt at a low
interest rate now. Which of the following instruments would BEST meet this objective?
A. Convertible bonds
B. Private placement issue
C. Preferred stock
D. Subordinated debentures
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

4.An arrangement in which a borrower makes periodic payments to a separate custodial account that is
used to repay debt is known as a:
A. sinking fund
B. balloon payment
C. mortgage
D. zero-coupon bond
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

5.Which of the following instruments simplifies the paperwork connected with loans that have multiple
advance features?
A. Master note
B. Banker's acceptance
C. Indenture agreement
D. Note purchase agreement
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

6.A put option on a company's stock has an exercise price of $20. On the delivery date, the stock is
trading at $24 per share. What should the investor who has paid $2 for the option do?
A. Not exercise the option and lose $2.
B. Not exercise the option and lose $6.
C. Exercise the option and gain $2.
D. Exercise the option and gain $4.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

7.A call option for a company has an exercise price of $50. The stock is currently trading at $60. At
maturity, what should an investor who paid $3 for the option do?
A. Exercise the option and gain $7.
B. Exercise the option and gain $10.
C. Not exercise the option and lose $3.
D. Not exercise the option and lose $13.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

8.In a typical swap transaction, two parties agree to exchange:
A. notional principal amounts.
B. amortization schedules.
C. maturity dates of obligations.
D. cash flows at future points in time.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

9.A Chicago meat processor is concerned about the volatility of pork belly prices. Which of the following
derivative products would be used to fix these prices within a given range?
A. Collar
B. Swap
C. Cap
D. Spot purchase
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

10.On the basis of the following exchange rates,

which of the following currency amounts has the greatest value in U.S. dollars?
A. C$750,000
B. ¡ê850,00

C. 900,000
D. £¤5,000,000
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

11.Which of the following is a characteristic of giro systems used in countries in Europe?
A. They operate through their postal systems.
B. They are primarily used for company-to-company payments.
C. They do not replace checks for the payment of bills.
D. They do not allow the use of direct debits and credits.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

12.Netting is used by which of the following as a cross-border payment technique?
A. European giro providers
B. Foreign subsidiaries of a company
C. Counterparties in a letter of credit transaction
D. TARGET participants
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

13.In which of the following international cash management methods is title for goods transferred for
intercompany sales?
A. Pooling
B. Internal factoring
C. Multilateral netting
D. Re-invoicing
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

14.A company is based in the United States and has an operating subsidiary in Germany. With a stable
U.S. dollar and a depreciating euro, the company's cash manager may elect to:
A. pool excess funds in the United States to offset German deficits.
B. implement a dollar-based multilateral netting system.
C. start leading receivables from the German subsidiary.
D. establish a multicurrency account in the United States.
Answer: C

AFP   CTP   CTP   CTP

15.Account analysis statements should be examined for which of the following reasons?
I. To verify volumes processed
II. To determine daily cash shortages
III. To verify the accuracy of bank service charges
IV. To ensure that company-initiated transactions have occurred
A. I and IV only
B. I and III only
C. II and III only
D. II and IV only
Answer: B

16.An optimal concentration system minimizes all of the following EXCEPT:
A. administrative costs.
B. disbursement float.
C. excess balances.
D. transfer costs.
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

17.A bank issues a letter of credit (L/C) and receives a request for payment under the L/C. The buyer
notifies the issuing bank not to make payment because there is a dispute over the quality of the
merchandise. However, the documents received fully comply with the terms of the L/C. Which of the
following statements is true?
A. The buyer may immediately return the merchandise and cancel the L/C.
B. The bank may delay payment until reimbursed by the buyer.
C. The bank may delay payment, provided the seller is notified of the dispute within three business days.
D. The bank must make payment and is entitled to immediate reimbursement from the buyer.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

18.The KEY decision in using CCD+ and CTX formats for B2B payments is:
A. whether to keep the payment and remittance information together or separate.
B. whether to use the Internet or an EDI spoke to transmit electronic payments.
C. whether to use an EDI or a UN/EDIFACT protocol to transfer the value electronically.
D. whether an evaluated receipts or paid-on-production technique is being used for the transfer.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

19.Which one of the following ties a user ¯ s p ri va t e key t o a use¡ ¯s pu b l ic key

A. A digital signature
B. A digital certificate
C. A digitized signature
D. A digital token
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

20.A French company conducts business strictly within the euro zone (the EMU). Which type of risk is of
LEAST concern?
A. Terrorist
B. Regulatory
C. Payment
D. Currency
Answer: D

投稿日: 2012/7/6 18:05:40  |  カテゴリー: 未分類  |  タグ: Certified Treasury ProfessionalCTP